ms.detector.media
MediaSapiens
CNET
05.01.2018 14:30
Марк Цукерберг розповів про свої плани щодо Facebook на 2018 рік
Марк Цукерберг розповів про свої плани щодо Facebook на 2018 рік
Щороку засновник Facebook Марк Цукерберг розповідає про завдання, які він ставить перед собою.

Вигадувати собі нові виклики підприємець почав у 2009 році. За його словами, тоді економіка перебувала в рецесії й нинішня ситуація дуже нагадує той рік. «Світ відчуває занепокоєння і розділеність, і Facebook має попереду багато роботи, яку потрібно зробити - це стосується й захисту спільноти від ворожнечі та образ, захисту від втручання інших держав чи забезпечення того, аби час, проведений на Facebook, був проведений добре», - написав Цукерберг.

CEO Facebook заявив, що його особиста ціль у 2018 році - зосередися на вирішенні цих важливих проблем.

Він також має намір більш докладно вивчити такі технології як шифрування і криптовалюти, які, на його думку, заберуть владу у централізованих систем. «Одним з найбільш цікавих питань в галузі технологій зараз є централізація та децентралізація», - зазначив він.

Нагадаємо, серед попередніх цілей, які перед собою ставив Марк Цукерберг, була розробка системи штучного інтелекту для дому. Напередодні 2017 року підприємець показав створену ним систему під назвою Джарвіс - при цьому, були представлені два погляди на Джарвіса, з боку самого Марка та його дружини Прісцилли Чан.   

ms.detector.media