ms.detector.media
MediaSapiens
08.12.2017 13:07
Американський розробник створив додаток віртуальної реальності для Twitter
Американський розробник створив додаток віртуальної реальності для Twitter
Розробник Оскар Фалмер (Oscar Falmer) створив додаток, який показує твіти в доповненій реальності.

В TweetReality дописи виглядають як картки, підвішені у просторі. Користувач може взаємодіяти з ними, використовуючи камеру на iPhone чи iPad. Версії для Android у додатка немає.

Через TweetReality можна робити все те ж, що й через звичайний додаток для Twitter: читати дописи, ділитися ними, коментувати.

Як пише The Verge, деякі користувачі, які встигли спробувати цей додаток, скаржаться на дрібний шрифт, який погано видно на екрані смартфонів. Також деякі функції в TweetReality можуть «підвисати». Однак додаток вже отримав схвальну оцінку на Product Hunt.

Нещодавно компанія Twitter назвала пости, які отримали найбільше поширень та уподобань у 2017 році. Найбільше поширень за рік отримав пост 17-річного хлопця з американського штату Невада Картера Вілкерсона. Він запитав американську мережу фастфуд-ресторанів Wendy's, скільки ретвітів йому треба набрати, аби впродовж року безкоштовно отримувати там курячі нагетси.Компанія відповіла, що 18 мільйонів. Поки що твіт, поширений у квітні, має понад 3 мільйони репостів.

ms.detector.media