ms.detector.media
MediaSapiens
Getty Images
07.12.2017 09:39
У 2017 році найбільше поширювали твіт 17-річного американця про фастфуд
У 2017 році найбільше поширювали твіт 17-річного американця про фастфуд
Соціальна мережа Twitter вже назвала пости, які отримали найбільше поширень та уподобань у 2017 році.

Про це пише ВВС.

Найбільше поширень за рік отримав пост 17-річного хлопця з американського штату Невада Картера Вілкерсона. Він запитав американську мережу фастфуд-ресторанів Wendy's, скільки ретвітів йому треба набрати, аби впродовж року безкоштовно отримувати там курячі нагетси. Компанія відповіла, що 18 мільйонів. Поки що твіт, поширений у квітні, має понад 3 мільйони репостів.

HELP ME PLEASE. A MAN NEEDS HIS NUGGS pic.twitter.com/4SrfHmEMo3

— Carter Wilkerson (@carterjwm) 6 квітня 2017 р.

Водночас лідером за кількістю лайків став твіт попереднього президента США Барака Обами з цитатою Нельсона Мандели, який він поширив після сутичок у Вірджинії. Цей пост також став другим за кількістю ретвітів. За три дні він отримав понад 2,7 мільйони вподобань.

Ще два твіти пана Обами, опубліковані наприкінці президентського терміну, також увійшли до топ-9 за кількістю репостів (5 та 8 місця).

"No one is born hating another person because of the color of his skin or his background or his religion..." pic.twitter.com/InZ58zkoAm

— Barack Obama (@BarackObama) 13 серпня 2017 р.

На третьому місці опинився твіт Penn State IFC, яка зобов'язалася перерахувати 15 центів за кожен ретвіт посту про повінь у Техасі на допомогу населенню м.Х'юстон.

На четвертому місці в цьому переліку також опинився твіт американської співачки Аріани Гранде про вибух на її концерті в Манчестер-арені, що стався у травні. Через смертника тоді загинули 22 людини.

broken.
from the bottom of my heart, i am so so sorry. i don't have words.

— Ariana Grande (@ArianaGrande) 23 травня 2017 р.

Цей твіт також здобув друге місце серед найбільш вподобаних у 2017 році. Третє — у ще одного поста Барака Обами: твіту на підтримку сенатора Джона Маккейна, який повідомив, що бореться з раком. 

Увесь перелік найбільш поширюваних твітів можна побачити тут.

Американський президент Дональд Трамп, який активно використовує Twitter, не потрапив до топ-десятки таких твітів. Проте саме він став світовим лідером, про якого в 2017 році найчастіше писали в Twitter інші користувачі.

Нагадаємо, в лютому фотографія вагітної американської поп-зірки Бейонсе в Instagram встановила рекорд за кількістю лайків. Світлина за 15 годин набрала понад 8,1 млн вподобань.

ms.detector.media