ms.detector.media
MediaSapiens
Instagram
24.11.2017 17:02
Нідерландський Vogue вперше опублікував фото дитини з синдромом Дауна на обкладинці
Нідерландський Vogue вперше опублікував фото дитини з синдромом Дауна на обкладинці
Нідерландське видання журналу Vogue Living випустило номер з моделлю Амандою Бут (Amanda Booths) та її сином Мікою на обкладинці.

Про це написала сама Аманда Бут у своєму Instagram. «Я впевнена, що Міка зараз є першою людиною з синдромом Дауна на обкладинці журналу Vogue! Я не могла б пишатися більше. Дякую, що поділилися нашою історією!», - написала вона.

 

With the greatest honor, my son @lifewithmicah and I grace the cover of @vogueliving_nl this month. VOGUE! I'm pretty sure Micah is now the first person with Down Syndrome on the cover of Vogue magazine! I couldn't be more proud. I couldn't be more humbled. Thank you for sharing our story! Link to the full story in bio, and where you can purchase a copy! ❤️ ???? @colienarentmeester

Допис, поширений Amanda Booth (@amanda_booth) Лис 21, 2017 о 6:57 PST

В повній версії матеріалу Аманда та її чоловік Майк наголошують на тому, як важливо розповідати про життя сімей, в яких є діти з особливостями. «Ми отримуємо багато відгуків від батьків, яким тільки що сказали, що їх (поки ще не народжена) дитина має особливості. Приємно подорожувати з ними і ділитися з ними нашим досвідом», - розповіла модель.

В подружжя є окремий акаунт в Instagram lifewithmicah (буквально - життя з Мікою) , який постійно оновлюється. «Я не намагаюся створити ідеальний фантастичний образ на цьому. Люди вже роблять це і потім погано себе почувають через те, що їх життя не таке. Я хочу бути відображенням того, яким насправді є наше життя. І так, останнім часом ми пройшли через досить складні речі», - розповіла героїня.

Раніше MediaSapiens писав про французьке видання Vogue, яке вперше опублікувало фото трансгендера на обкладинці.

ms.detector.media