ms.detector.media
MediaSapiens
FT
22.11.2017 11:08
Financial Times досягла 900 тисяч передплатників в друці та цифрі
Financial Times досягла 900 тисяч передплатників в друці та цифрі
20 листопада британська газета Financial Times повідомила, що вперше досягла цифри в 900 тисяч передплатників.

Про це йдеться на сайті видання.

Генеральний директор газети Джон Ріддінг зазначив у листі до співробітників, що це є важливою віхою в 130-річній історії видання та фантастичним досягненням: адже ніколи раніше так багато людей не платили за те, аби читати Financial Times. 

«До цього призвів широкомасштабний і узгоджений поштовх: від наших чудових редакційних матеріалів до сильних та красиво написаних спецпроектів, а також розумного маркетингу, надання клієнтам послуг, продуктів і технологій, – уважає пан Ріддінг. – Це стало також результатом багатьох індивідуальних зусиль: від надсилання подарункових статей друзям до поширення інформації про FT. Перш за все, цей показник демонструє динамічність нашого глобального бізнесу та бренду в той час, коли інші слабшають».

Гендиректор переконаний, що велика база передплатників стане в нагоді виданню, оскільки воно зіткнеться з низкою проблем, від яких потерпають новинні ЗМІ, їхні читачі та клієнти.  

Наступним достягненням, до якого керівник закликає прагнути співробітників, є 1 млн передплатників.

Сьогодні стандартна цифрова підписка на FT коштує 6,45 доларів за тиждень (дещо більше, ніж 330 доларів на рік). Вона зокрема надає доступ до сайту, мобільного та планшетного додатків, а також можливість поділитися 10 статтями на місяць з рідними та колегами.

Газета також пропонує пробну місячну передплату за 1 долар та преміальну цифрову передплату за 10,25 долара за тиждень.

Найдорожчий варіант передплати включає в себе паперову та електронну версії й коштує більш ніж 20 доларів на тиждень (понад 1000 доларів на рік).

Нагадаємо, цього року співробітники Financial Times погрожували менеджменту страйком через нерівну оплату праці чоловіків та жінок.

ms.detector.media