ms.detector.media
MediaSapiens
Skype
02.11.2017 12:34
Microsoft оновила дизайн та деякі функції Skype
Microsoft оновила дизайн та деякі функції Skype
30 жовтня компанія Microsoft суттєво оновила дизайн та функціонал програми Skype для персональних комп'ютерів.

Про це йдеться в блозі Skype.

З цього місяця Skype матиме одну версію для всіх типів пристроїв.

Непрочитані повідомлення в програмі тепер маркуються, а також відображається, що співрозмовник набирає вам повідомлення.

Крім того, в Skype з'явилися нові смайли. Відтепер за допомогою емодзі можна відреагувати на конкретне повідомлення співрозмовника. 

Список контактів у оновленій версії Skype можна сортувати за часом, непрочитаним статусом та іншими показниками. У користувачів з'явилася можливість закріпити певних співрозмовників чи групові листування  у верхній частині списку контактів. Згадати у розмові якогось користувача тепер можна набравши символ @, а потім його нік.

Для групових чатів також запрацювала функція «Колекція», яка дозволяє збирати всі файли, посилання і зображення, якими користувачі ділилися. Через Skype можна ділитися файлами обсягом до 300 МБ.

Також відтепер Skype запустила підтримку ботів.

Дизайн інтерфейсу програми помітно змінився. Користувачі оновленого Skype зможуть встановлювати різні кольори для повідомлень в конкретних чатах, а також обирати зображення для фону.

Програма незабаром автоматично оновиться  в операційних системах Mac, Windows 10 November Update (2016), а також Windows 8, Windows 7 і Linux. Користувачі Windows 10 отримають оновлення трохи пізніше. Усі охочі також можуть завантажити оновлення з сайту Skype. 

Нагадаємо, у червні Microsoft також презентувала оновлення Skype, яке торкнулося у першу чергу мобільних пристроїв. У новій версії з'явилося кілька функцій, які вже активно використовують месенджери-конкуренти, зокрема Snapchat, WhatsApp, Facebook Messenger та Instagram. 

ms.detector.media