ms.detector.media
MediaSapiens
Instagram / @viva_lamoda
15.10.2017 11:00
Готель на Мальдівах запропонував клієнтам послугу «Instagram-дворецького»
Готель на Мальдівах запропонував клієнтам послугу «Instagram-дворецького»
Мальдівський курорт Conrad Maldives запровадив нову посаду серед свого персоналу - «Instagram-дворецький».

Клієнти курорту можуть найняти дворецького для створення ідеальних знімків для публікації в популярній мережі Instagram, пише The Telegraph. Він може провести для них тур по кращих місцях острова Рангалі, які добре підходять для фото й дати поради щодо кращих точок зйомки і положення камери.

Керівництво готелю стверджує, що аналогів їх «Instagram-дворецького» у світі поки що немає. Для тих, кого не влаштовує просто погулянка й звичайні фото мальдівських пейзажів, є й додаткові опції: відвідини першого у світі повністю скляного ресторану «Ithaa», екскурсія по атолах, майстер-класи з йоги та куланірії. Звичайно ж, весь цей час клієнти будуть фотографуватися для соцмереж.

Так «Instagram-дворецький» радить знімати ідеальне фото з занять йогою. Джерело: @muhaphotos

 

Перший у світі повністю скляний ресторан «Ithaa». Джерело: @annamidday

Раніше в Японії запустили сервіс оренди несправжніх друзів для селфі. Сервіс під назвою Real Appeal пропонує замовникам обрати в каталозі актора або навіть групу акторів і зробити спільні фото для соціальних мереж.

У компанії вважають, що сервіс Real Appeal стане в нагоді тим, у кого мало друзів, або хто просто хоче здаватися більш популярним в Facebook, Twitter або Instagram і вразити своїх підписників. Також актори можуть видати себе за хлопця чи дівчину клієнта, якщо той хоче змусити свого колишнього партнера чи партнерку приревнувати.

ms.detector.media