ms.detector.media
MediaSapiens
Getty Images
09.10.2017 13:27
Принц Гаррі стане редактором випуску новин радіо ВВС
Принц Гаррі стане редактором випуску новин радіо ВВС
Член королівської родини Великої Британії принц Гаррі стане гостьовим редактором різдвяного випуску новин програми «Сьогодні» («Today») на Radio 4 ВВС.

Цю інформацію виданню The Guardian підтвердила редакторка програми Сара Сендз (Sarah Sands).

«Це правда, він стане одним з наших гостьових редакторів на Різдво. Як завжди, ми хочемо привнести все найкраще до програми, тож я думаю, що слухачам випуск Гаррі дуже й дуже сподобається», – зазначила редакторка.

Уже 13 років ВВС запрошує для виробництва різдвяного випуску новинної програми гостьових редакторів. Вони несуть відповідальність приблизно за половину контенту 3-годинної програми, як правило, вибираючи проблеми, які певним чином їх стосуються. А штатні працівники радіо стежать за дотриманням стандартів ВВС.

У минулому гостьовими редакторами програми були зокрема фізик Стівен Хокінг, володарка золотої медалі з боксу на Олімпійських іграх Нікола Адамс й акторка Кері Малліган. 

Принц Гаррі стане не першим членом королівської родини, який виступить в такій якості. У 2004 році Сара Фергюсон, герцогиня Йоркська, вже побувала гостьовою редакторкою програми «Сьогодні» .

Нагадаємо, нещодавно член монаршої родини Великої Британії принц Гаррі звинуватив фотографів, які переслідували автомобіль принцеси Діани, в ненаданні їй допомоги на місці автокатастрофи 20 років тому. Про це він сказав у документальному фільмі «Діана, 7 днів» телеканалу BBC.

ms.detector.media