ms.detector.media
MediaSapiens
Prometheus
04.10.2017 15:11
Рада Європи та Європейський Союз презентували онлайн-курс з питань роздержавлення друкованих ЗМІ
Рада Європи та Європейський Союз презентували онлайн-курс з питань роздержавлення друкованих ЗМІ
На платформі Prometheus розпочався онлайн-курс «Від комунальних до незалежних медіа: покрокова інструкція для редакторів».

Його мета - сприяння державним і комунальним ЗМІ у їхньому роздержавленні відповідно до Закону України «Про реформування друкованих і комунальних друкованих засобів масової інформації» для приведення їхньої роботи у відповідність до європейських стандартів у галузі свободи слова.

Курс розраховано на редакторів, працівників державних і комунальних ЗМІ, які реформуються, а також на юристів, які надають їм правову допомогу під час роздержавлення. Крім того, він буде цікавим і корисним для всіх медіа, які працюють в Україні і хочуть опанувати нові сучасні знання, розширити свою аудиторію та бути успішними.

Протягом 5-тижневого курсу слухачі зможуть ознайомитися із такими питаннями, як: загальні принципи реформи, перші кроки до роздержавлення, принципи ведення медіабізнесу, кадри та управління людьми, медіаконтент, реклама, продажі, вивчення аудиторії, а також юридичні питання роздержавлення друкованих медіа, в тому числі авторське право та інші правові аспекти роботи з інформацією.

Курс розроблений за підтримки Проекту «Свобода медіа в Україні», що реалізується в межах спільної програми Ради Європи та Європейського Союзу «Партнерство заради належного врядування».

Зареєструватися можна за посиланням.

ms.detector.media