ms.detector.media
MediaSapiens
Vanity Fair
04.10.2017 11:25
Журнал Vanity Fair назвав найвпливовіших людей світу
Журнал Vanity Fair назвав найвпливовіших людей світу
В першу трійку увійшли директори компаній Amazon, Facebook та Apple.

Журнал вирішив віддати перше місце засновнику Amazon Джефу Безосу (Jeff Bezos) за те, що він зумів обійти Білла Гейтса й стати найбагатшою людиною світу, хоча й не надовго.  

На другомі місці опинився Марк Цукерберг, який зміг залучити 2 мільярди користувачів по всьому світу до своєї соцмережі Facebook. Ринкова капіталізація Apple досягнула 800 мільярдів доларів, за що журнал присудив третє місце у своєму рейтингу главі компанії Тіму Куку. Apple може стати першою в світі компанією, вартість якої досягне трильйона доларів.

Також у списку Vanity Fair опинилися розробник і співзасновник пошукової системи Google Ларрі Пейдж, засновник компаній Paypal, SpaсeX і Tesla Ілон Маск та колишній директор ФБР Роберт Муеллер. Повний рейтинг можна переглянути на сайті журналу.

Нещодавно головний редактор американського журналу Vanity Fair Грейдон Картер повідомив, що у грудні піде зі своєї посади. Пан Картер зазначив, що збирався піти раніше, проте вирішив затриматися після обрання президентом США Дональда Трампа.

ms.detector.media