ms.detector.media
MediaSapiens
Rappler
25.09.2017 16:20
Twitter тестує додаток для країн з обмеженим доступом до інтернету
Twitter тестує додаток для країн з обмеженим доступом до інтернету
Компанія Twitter продовжує спроби збільшити свою присутність у країнах з повільним інтернетом.

Раніше Twitter представила нову версію свого мобільного сайту під назвою Twitter Lite, а тепер тестує додаток Twitter Lite для Android на Філіппінах, пише The Verge. Як і сайт, додаток буде використовувати менше даних і завантажуватиметься швидше, ніж його звичайна версія. У ньому є усі базові функції - стрічка, сповіщення, вкладка пошуку та налаштування профілю.

Представник компанії повідомив, що додаток є експериментом, і він не впевнений, що його тестуватимуть на інших ринках. Він також відзначив, що на Філіппінах мобільний інтернет повільний і дорогий, а серед користувачів все ще популярні пристрої з обмеженим обсягом пам'яті, тому тестувати додаток компанія вирішила там.

Аудиторія Twitter за межами США майже в чотири рази більша - 68 мільйонів користувачів та 260 мільйонів відповідно. Для того, аби залучити нових користувачів у країнах, що розвиваються, сервісу потрібно враховувати такий показник,я к проникнення інтернету, зокрема мобільного.

Як писав MediaSapiens, компанія Facebook почала тестувати свою спрощену версію Facebook Lite в 2015 році. Вона також була націлена на користувачів недорогих Android-пристроїв та країни з повільним інтернетом.

Також цього року Україна опинилась на 109 місці в рейтингу швидкості мобільного інтернету від сервісу Speedtest. За показниками широкосмугового інтернету Україна посіла 39 місце.

ms.detector.media