ms.detector.media
MediaSapiens
cbtrust.org
19.09.2017 16:35
До 2 жовтня - прийом заявок на участь у Програмі малих грантів
До 2 жовтня - прийом заявок на участь у Програмі малих грантів
Міжнародна організація «Internews» та ГО «Інтерньюз-Україна» за підтримки Уряду Канади через Міністерство міжнародних справ Канади оголошують набірна VII хвилю Програми малих грантів на створення медіа-матеріалів про людей, на яких вплинув конфлікт на сході України.

Головні факти про програму:

Заявку можуть подати зареєстровані ЗМІ (ТБ, радіо, друковані газети, медіа-платформи), або он-лайн ресурси, блогери, громадські організації з усіх областей України. Одні з головних критеріїв відбору – це наявність медіа-майданчика, який має сталу аудиторію та чітка заявка з описом майбутніх матеріалів.

У рамках програми надаються гранти на виробництво матеріалів на тему соціального виміру конфлікту в Україні (життя переселенців, військових, ветеранів АТО та їхніх родин, громад у зоні конфлікту, відновлення інфраструктури та екології тощо).Особливу перевагу матимуть аналітичні матеріали на складні теми (екологічна, гендерна, соціальна аналітика у пов'язаності із конфліктом).

Детальний опис тем, які будуть висвітлені заявниками:

Критерії до участі в програмі та вимоги якості до матеріалів:

Для участі у відборі до Програми малих грантів учасники мають заповнити онлайн-анкету та детально у ній описати ідеї майбутніх матеріалів

Перед поданням заявки, радимо ознайомитися з рекомендаціями, які допоможуть якісніше підійти до виконання.

Останній термін заповнення і надсилання онлайн-анкети: понеділок, 2 жовтня, 18:00Результати попереднього відбору будуть повідомлені після 3 жовтня 2017 р.

Умовою отримання гранту є гарантія розміщення виробленого матеріалу в ефірі/на шпальтах. У випадку, якщо на грант подається не ЗМІ, а незалежний журналіст, він має надати письмову згоду головного редактора на публікацію виготовленого матеріалу.

Учасники попередніх хвиль можутьподаватись на гранти повторно.

Додаткову інформацію можна отримати у координатора Програми: Юлія Бабко, e-mail:  jbabko@internews.ua, (063) 7101396

ms.detector.media