ms.detector.media
MediaSapiens
Twitter
13.09.2017 15:40
Іспанський ведучий в прямому ефірі розрізав сукню своєї колеги - його засудили за «мачизм»
Іспанський ведучий в прямому ефірі розрізав сукню своєї колеги - його засудили за «мачизм»
Іспанський ведучий Хуан Медіо (Juan Y Medio) в прямому ефірі розрізав ножицями сукню своєї колеги Єви Руїз (Eva Ruiz).

В ефірі шоу «La Tarde, Aquí y Ahora» («Після обіду, тут і зараз») один з ведучих Хуан Медіо несподівано дістав ножиці й почав різати плаття своєї колеги Єви Руїз. Ведуча спершу була шокована й потім почала намагатися ухилитися від Медіо. При цьому із залу було чути здивовані вигуки глядачів. Сама Руїз декілька разів просила Медіо зупинитися та назвала його «божевільним». Одна з продюсерок шоу втрутилася й вивела ведучу за сцену.

Як пояснив сам Хуан Медіо, це був жарт й таким чином він вирішив «помститися» колезі за те, що вона колись порізала його штани.

Дії ведучого одразу розкритикували глядачі в Twitter: його поведінку розцінили як «мачизм» та грубе й зверхнє ставлення до жінок. Також користувачі були стурбовані тим, що подібні жарти відбуваються в ефірі суспільного мовника й їх можуть побачити діти та сприйняти як нормальну поведінку щодо дівчаток. Крім того, з критикою на адресу каналу Canal Sur, на якому виходить шоу, виступили іспанські політики Тереса Родрігес (Teresa Rodríguez), Альберто Гарзон (Alberto Garzón) та Альберто Монтеро (Alberto Montero).  

Офіційний акаунт шоу в Twitter опублікував вибачення, зазначивши, що це був жарт між двома колегами. Вибачився і сам Хуан Медіо. Водночас, Єва Руїз написала у своєму Twitter, що вона рада працювати разом з Хуаном й не хоче, аби в цій ситуації з неї робили жертву. Вона також написала, що жарт був наперед узгоджений між ведучими.

Як писав MediaSapiens, на французькому телебаченні розгорівся скандал через те, що ведучий Жан-Мішель Мер на очах у глядачів поцілував у груди танцівницю, яка брала участь у шоу. Як згодом прокоментувала сама танцівниця, вона була шокована таким вчинком. «Я людина, а не об’єкт для домагань», - сказала вона. Пізніше журналіст вибачився перед актрисою та сказав, що «більше так не робитиме».

 

ms.detector.media