ms.detector.media
MediaSapiens
africascholarships.com
16.08.2017 16:33
До 22 вересня – прийом заявок на стажування в Дартівському Центрі журналістики і травми
До 22 вересня – прийом заявок на стажування в Дартівському Центрі журналістики і травми
Дартівський центр журналістики і травми (Dart Center for Journalism and Trauma) – проект факультету журналістики Колумбійського університету, запрошує журналістів з усього світу на стажування.

Цьогоріч центр вибере 12 журналістів для отримання стипендії Dart Center Ochberg Fellows. На неї можуть претендувати журналісти з друкованих, аудіовізуальних та онлайн-медіа, фотографи, редактори та продюсери.

Організація запрошує медійників, які мають щонайменше 5 років досвіду роботи в професійній журналістиці й хочуть поглибити свої знання про специфіку висвітлення кризових ситуацій, пов'язаних з насильством, конфліктами і трагедіями.

Стажування відбуватиметься з 15 по 20 січня 2018 року в Колумбійському університеті в Нью-Йорку.

У рамках програми відбудеться семінари, дискусії, інформаційні брифінги з провідними фахівцями в області травми і психічного здоров'я, спілкування з досвідченими журналістами, обговорення питань етики та інших аспектів професії, а також надає багато інших подій.

Стипендія покриває вартість поїздки, проживання в Нью-Йорку, харчування та інших витрат, безпосередньо пов'язаних з програмою.

Заявки приймаються до 22 вересня.

Більше інформації про програму можна дізнатися на сайті організації. Форма подачі заявки доступна тут.

ms.detector.media