ms.detector.media
MediaSapiens
Vimeo / Screenshot
11.08.2017 15:20
Німецький відеохудожник дав нове життя обкладинкам старих книг
Німецький відеохудожник дав нове життя обкладинкам старих книг
Німецький відеохудожник та аніматор Хеннінг М. Ледерер (Henning M. Lederer) створив відеоролик, в якому він «оживив» обкладинки 35 старих книжок.

До підбірки увійшли книги з хімії, фізики, медицини, психології, політичної теорії та інші нехудожні книги. Для свого відеопроекту Ледерер використав книги 50-70-х років, коли у моді були мінімалістичні обкладинки з геометричними ілюстраціями.

Це не перший подібний проект Хеннінга Ледерера. Два роки тому він представив першу серію анімованих книжок - тоді до підбірки увійшли 55 обкладинок, а ролик подивились більше 100 тисяч разів.

Як писав MediaSapiens, міжнародний конкурс «50 Books | 50 Covers» назвав кращі книжкові обкладинки року. Обрані книги увійдуть до колекції Інституту графічних мистецтв США та до Бібліотеки рідкісних книг і рукописів в університеті Колумбія.

Також на нашому сайті виходила підбірка Must read книжок для журналістів за порадами восьми іноземних медійників. Серед них - книги Маріуша Щиґела «Ґоттленд», «Любий друг» Гі де Мопассана, «Як говорити практично з кожним практично про все» Барбари Волтерс та багато інших.

ms.detector.media