ms.detector.media
MediaSapiens
Global Digital Statshot Q3 2017
09.08.2017 12:25
Кількість користувачів соцмереж у світі перевищила 3 мільярди - звіт Global Digital Statshot
Кількість користувачів соцмереж у світі перевищила 3 мільярди - звіт Global Digital Statshot
Згідно зі звітом Global Digital Statshot, кількість користувачів соцмереж у світі перевищила 3 млрд, при тому, що всього населення планети становить 7,524 млрд осіб.

За останній квартал активна аудиторія зростала зі швидкістю 1 мільйон нових користувачів в день, йдеться у звіті. Дослідники також підрахували, що доступ до Інтернету мають 3,819 млрд осіб, що становить понад 51% населення планети.

Основні дані дослідженні Global Digital Statshot

Найпопулярнішою соціальною платформою (social platform) виявилася Facebook. За нею слідують YouTube, WhatsApp, Facebook Messenger та WeChat. Facebook щомісяця користується більше 2 млрд осіб, причому в основному з мобільних пристроїв (87%). 59% зареєстрованих в соцмережі заходять в неї щодня.

Рейтинг найпопулярніших соціальних платформ

Також за рік число десктоп-користувачів інтернету зменшилася на 18% (до 41% від загального числа), а користувачів мобільних версій, навпаки, зросла на 21% (до 54%).

Звіт підшотувала SMM-платформа Hootsuite разом з агентством We Are Social. Компанії випускають цей аналітичний звіт щороку. Огляд минулорічного звіту можна проглянути тут.

ms.detector.media