ms.detector.media
MediaSapiens
Twitter
03.08.2017 15:25
Україна й Росія знову посперечалися в Twitter - цього разу через санкції
Україна й Росія знову посперечалися в Twitter - цього разу через санкції
Акаунт Росії в Twitter, який ведуть представники міністерства закордонних справ Росії, опублікував у мережі пост щодо нещодавнього посилення санкцій з боку США.

Росія написала, що «той, хто прийде до нас із санкціями, загине від санкцій» та присвятила відео «тим, хто намагається нашкодити нам новими санкціями». У ролику були змонтовані кадри з історичної реконструкції з народного фестивалю «Зарайський військовий збір», яка відбулася наприкінці липня. Більша частина відео присвячена битвам з європейськими лицарями.

Офіційний акаунт України опублікував відповідь: «Якби ви дотримувались міжнародного права, ви б уникнули санкцій і тепер відправляли б місії на Марс, і не бігали з палицями». До свого твіту Україна додала гіфку з популярного мультсеріалу «Південний парк». На ній один із персонажів б’є іншого по голові дерев’яним мечем.

Україна та Росія не вперше сперечаються у Twitter. До цього країни дискутували про доньку київського князя Ярослава Мудрого Анну Ярославну. Президент Росії Володимир Путін під час візиту до Парижу заявив, що французько-російські відносини почалися зі шлюбу доньки князя Ярослава Мудрого Анни Ярославни із Генріхом I у 1051 році. Акаунт України в Twitter вирішив «нагадати послідовність подій».

 

ms.detector.media