ms.detector.media
MediaSapiens
Rolling Stone
01.08.2017 11:35
Трамп звільнив нового директора з комунікацій через 10 днів після призначення
Трамп звільнив нового директора з комунікацій через 10 днів після призначення
Президент США Дональд Трамп відправив у відставку Ентоні Скарамуччі, який був призначений директором з комунікацій Білого дому всього лише 10 днів тому.

Як повідомляє The New York Times, на рішення звільнити Ентоні Скарамуччі безпосередньо вплинув Джон Келлі (John F. Kelly), який нещодавно замінив Райнса ‎Прібеса (Reince Priebus) на посаді голови адміністрації президента США.

За даними газети, президент звільнив Скарамуччі після того, як він дозволив собі занадто різкі висловлювання на адресу інших працівників. Так, він назвав Райнса ‎Прібеса «параноїком і шизофреніком» та звинуватив його у зливі інформації в медіа. Невдовзі після цього Прібес пішов у відставку.

Про відставку Ентоні Скарамуччі повідомила прес-секретарка Білого дому Сара Хакабі Сандерс. «Президент безумовно відчув, що коментарі Ентоні були неприйнятними для людини на цій посаді», - зазначила вона.

Її попередник на посаді прес-секретаря, Шон Спайсер, вирішив подати у відставку після того, як Дональд трамп оголосив про призначення Ентоні Скарамуччі директором з комунікацій.

ms.detector.media