ms.detector.media
MediaSapiens
CNN Money
31.07.2017 12:45
За другий квартал 2017 року Twitter залучив 0 нових користувачів
За другий квартал 2017 року Twitter залучив 0 нових користувачів
Сервіс мікроблогів Twitter не залучив нових користувачів у другому кварталі 2017 року. Компанія оприлюднила звітність за цей період і в пункті, який стосується нарощування аудиторії, стоїть цифра 0.

Загальне число користувачів Twitter становить 328 мільйонів. Така ж статистика була опублікована за попередній квартал, порівнює Recode. «Аналітики сподівалися, що компанія залучить близько чотирьох мільйонів нових користувачів за другий квартал», - пише видання. Водночас прибуток компанії перевищив розрахунки експертів фінансової біржі Уолл-стріт: брокери передбачали дохід в 537 млн $, а Twitter заробив 574 млн $.

 

Звітність Twitter щодо залучення та втрати нових користувачів за останні 14 кварталів

Компанія як і раніше не розкриває число щоденних користувачів.Усе ж у своїй звітності Twitter повідомила, що у порівнянні з минулим роком їх кількість зросла на 12%.

 

«За попередній квартал у Twitter зареєструвалися 9 мільйонів нових користувачів, що давало деяку надію. Та результати за цей квартал - не те, чого очікували інвестори», - пише Recode. Після публікації цього звіту акції компанії впали на 6%. Аби краще уявити, що означає таке коливання в ціні акцій, нагадаємо, що ріст акцій Amazon на всього лиш 1,6% зробив засновника компанії Amazon Джефа Безоса став найбагатшою людиною в світі. Щоправда, не надовго, оскільки потім акції Amazon повернулись на свої попередні позиції на біржі.

Минулого місяця Twitter провів редизайн своїх додатків і сайту.  Редизайн, який провела компанія, не є дуже радикальним: невеликі оновлення торкнулися меню налаштувань, форми іконок, типографіки тощо.

ms.detector.media