ms.detector.media
MediaSapiens
Getty Images/Saul Loeb
25.07.2017 17:50
Дональд Трамп у Twitter звинуватив Україну в саботажі його виборчої кампанії
Дональд Трамп у Twitter звинуватив Україну в саботажі його виборчої кампанії
Президент США Дональд Трамп (Donald Trump) звинуватив Україну в саботуванні його виборчої кампанії та просуванні кандидатури Гілларі Клінтон (Hillary Clinton).

Про це він написав на своїй сторінці у Twitter.  Американський лідер зазначив, що Україна намагалася саботувати його кампанію під час президентських виборів у США і «тихо працювала» над просуванням кандидатури його конкурентки Гілларі Клінтон (Hillary Clinton). Він також натякнув прокуратурі провести розслідування цього.

«Тож, де розслідування генерального прокурора?», - запитав Трамп.  

 

Нагадаємо, нещодавно Міністр закордонних справ Великобританії Борис Джонсон високо оцінив те, як президент США зумів залучити людей до політики через свій Twitter-акаунт і зазначив, що хоче твітити як Трамп. Раніше MediaSapiens також писав про те, що творці гумористичної програми The Daily Show створили жартівливу експозицію твітів чинного президента США Дональда Трампа.

Минулого року газета The New York Times опублікувала  список людей, яких Дональд Трамп образив у Twitter.  В списку є і сама газета New York Times, яку пан Трамп назвав «дуже огидною», «занепадаючою», «газетою, яка пише лише неправдиве лайно». Серед інших медіа, яких Дональд Трамп образив у Twitter - Politico, Wall Street Journal, USA Today, Vanity Fair, The Washington Post, The Weekly Standard.

ms.detector.media