ms.detector.media
MediaSapiens
i.guim.co.uk
23.07.2017 15:45
Samsung анонсувала дату презентації Galaxy Note 8
Samsung анонсувала дату презентації Galaxy Note 8
Наступну модель з лінійки найбільших смартфонів Samsung, Galaxy Note, покажуть 23 серпня у Нью-Йорку.

Про це повідомляється на офіційній сторінці Samsung у Twitter.

На GIF, яке представники компанії прикріпили до запису, можна побачити силует смартфону зі стилусом у супроводі напису «Do bigger things» («робимо речі більшими»), а також дату 08.23.2017. Презентують новий Galaxy Note  8 під час спеціальної події у Нью-Йорку.

The Guardian  зазначає, що новий  смарфтон матиме схожий до Samsung Galaxy S8 та S8+ дизайн, якому характерні вигнутий по краям екран та мінімальні рамки з боків.

Galaxy Note 8 стане наступником Galaxy Note 7. Випуск  смарфтонів цієї моделі  Samsung зупинила минулого жовтня через вибухи та займання гаджетів. Компанія розпочала розслідування, в результаті якого стало відомо, що причиною цього були нестандартні розміри батарей пристроїв, які призводили до перегріву. В деяких випадках вибухи відбувалися через помилки при виробництві батарей.

У лютому на заводі з виробництва акумуляторних батарей компанії Samsung SDI в китайському місті Тяньцзінь сталася пожежа. За повідомленнями, це підприємство постачало комплектуючі для смартфонів Galaxy Note 7. 

Save the date! August 23, 2017 #DoBiggerThingshttps://t.co/uSEvuV1QKN pic.twitter.com/9lbxtDtm0l

— Samsung Electronics (@Samsung) 20 липня 2017 р.
ms.detector.media