ms.detector.media
MediaSapiens
Daily Star
10.07.2017 14:57
Футболіст зіштовхнув журналістку в басейн після інтерв’ю
Футболіст зіштовхнув журналістку в басейн після інтерв’ю
Футболіст англійського клубу «Манчестер Юнайтед» Поль Погба (Paul Pogba) зіштовхнув журналістку видання ESPN Алексіс Нунес (Alexis Nunes) в басейн.

Інцидент трапився на віллі в Беверлі-Хіллз, куди Алексіс приїхала на інтерв’ю з іншим гравцем футбольного клубу, форвардом Ромелу Лукаку (Romelu Lukaku). Після того, як інтерв’ю було записано, Алексіс та футболісти зіграли в гру «камінь, ножиці, папір». Як пише Daily Star, перед грою усі троє уклали угоду, що той, хто програє, буде скинутий в басейн. Обоє футболістів показали знак «ножиці», в той час як журналістка показала «папір». Після того, як стало очевидно, що Алексіс програла, Поль Погба одразу зіштовхнув її до басейну.

Нагадаємо, раніше в незручній ситуації під час інтерв’ю опинилася журналістка телеканалу Eurosport TV Мелі Томас. Французький тенісист Максим Аму в прямому ефірі почав обнімати та цілувати її.  Після інциденту Аму позбавили акредитації на турнір «Ролан Гаррос». Згодом спортсмен також вибачився перед Мелі Томас, пояснивши свою поведінку «надлишок ентузіазму», який він в недоладний спосіб виразив, поцілувавши її.

ms.detector.media