ms.detector.media
MediaSapiens
COED
04.07.2017 17:40
Студія Warner Bros. розкрила сюжет продовження фільму «Фантастичні звірі і де їх шукати»
Студія Warner Bros. розкрила сюжет продовження фільму «Фантастичні звірі і де їх шукати»
Американська студія Warner Bros. повідомила про початок зйомок продовження фільму «Фантастичні звірі і де їх шукати». Сценаристкою фільму виступила письменниця Джоан Роулінг.

Події стрічки відбуватимуться цього разу в Лондоні. Чарівникові Геллету Гріндевальду вдається втікти з-під арешту й він збирає навколо себе групу послідовників. За сюжетом, Альбус Дамблдор разом з Ньютом Саламандером будуть протистояти йому. Також студія повідомила, що у зйомках будуть задіяні нові актори - Джуд Лоу та Зої Кравіц.

Нагадаємо, фільм «Фантастичні звірі і де їх шукати» мав великий успіх в американському прокаті. За перші вихідні показу стрічка заробила приблизно 75 мільйонів доларів.

Загалом Джоан Роулінг повідомила про те, що планує написати сценарії до п'яти стрічок із цієї серії. Дія першої частини відбувавалася у Нью-Йорку і в ній переповідається історія про письменника, якого згадують у фільмах про Гаррі Поттера. Змальовані події розгортаються за 70 років до того, як Гаррі читає свою книгу у Гоґвортсі.

ms.detector.media