ms.detector.media
MediaSapiens
MPGH - пістолет Desert Eagle
29.06.2017 18:10
Дівчина застрелила хлопця, намагаючись зняти вражаюче відео для YouTube
Дівчина застрелила хлопця, намагаючись зняти вражаюче відео для YouTube
Американка Моналіза Перез разом зі своїм хлопцем Педро Руїзом намагалися зняти незвичайний ролик, аби потім викласти його на платформі YouTube.

За задумом, Педро мав тримати книгу на рівні грудей, а Моналіза мала вистрілити по ній з 50-каліберного пістолета Desert Eagle. За словами адвокатів, Педро перед тим показав дівчині книгу, на якій він випробовував постріл й переконав, що книга зможе зупинити кулю. Про наміри зняти небезпечний ролик дівчина також написала в Twitter, зазначивши, що це була ідея її хлопця, а не її. Однак, під час зйомки відео куля пробила книгу й смертельно поранила хлопця. Парамедики, які приїхали за викликом на місце події, констатували смерть від кулевого поранення у груди, повідомляє CNN. Загиблому було 22 роки, його дівчині - 19.

Моналізі Перез висунули звинувачення у вбивстві другого ступеня тяжкості. Їй загрожує до 10 років позбавлення волі й штраф до $20 000. Дівчина зараз перебуває на 7-му місяці вагітності й була випущена під заставу. Окрім того, в пари вже є одна дитина. Дівчині також заборонено мати вогнепальну зброю, а про усі свої дії вона має сповіщати адвоката й носити GPS-монітор.  Судове слухання відбудеться через тиждень, відео було вилучено як доказ.

Згідно з опитуванням First Choice, майже 75% британських дітей хочуть стати відеоблогерами. При цьому респонденти вказали, що для них важлива можливість займатися творчою діяльністю, слава та самовираження, і лише потім серед своїх пріоритетів вони назвали заробляння грошей.

ms.detector.media