ms.detector.media
MediaSapiens
The Verge
26.06.2017 17:40
Instagram запровадить розмежування публічних та особистих постів
Instagram запровадить розмежування публічних та особистих постів
Додаток обміну фотографіями Instagram тестує нову функцію, яка дозволить користувачам розмежовувати публікації, які зможуть бачити лише близькі друзі, від тих, які будуть доступні для усіх користувачів.

В профілях користувачів Instagram з’явиться окрема вкладка «Обране» (Favorites), в якій будуть усі пости, якими вони поділилися з друзями. А публікації, зроблені для окремої групи друзів, позначатимуться зеленим значком. В групу «Обране» можна буде додавати необмежену кількість друзів. При цьому ніхто з користувачів не буде отримувати сповіщення про те, що їх додали чи видалили з такої групи.

Як пише The Verge, серед користувачів додатку вже давно є запит на таку функцію. Багато людей мають кілька акаунтів або ж видаляють фото після того, як їх друзі їх побачили й натиснули «лайк». За даними видання, над функцією працюють вже більше року й очікується, що її запустять для усіх користувачів.

Раніше додаток для обміну фотографіями запустив й інші популярні серед користувачів функції - серед них можливість створювати чернетки та модерувати коментарі під публікаціями.

П'ять років тому Facebook оголосила про покупку Instagram за $1 млрд. На час укладання цієї угоди в Instagram було всього 30 мільйонів користувачів і нульовий дохід. Тепер місячна аудиторія Instagram перевищила 700 млн користувачів й цю угоду називають однією з найдільш вигідних, які уклала Facebook під керівництвом Марка Цукерберга.

ms.detector.media