ms.detector.media
MediaSapiens
BetaNews
19.06.2017 11:57
Google анонсувала чотири нових кроки в боротьбі з терористичним контентом
Google анонсувала чотири нових кроки в боротьбі з терористичним контентом
Компанія Google у своєму блозі повідомила про чотири нових кроки в боротьбі з терористичним контентом на платформі YouTube.

Google зазначила, що її ціль - не тільки виявлення і видалення контенту, що порушує правила компанії, а й припинення спроб завантажити такі відео в мережу.  Тому компанія визначила для чебе чотири пріоритетних напрямки роботи:

 Раніше цього місяця відеоплатформа YouTube оновила правила для партнерської програми. Тепер, згідно з ними, автори образливих і негативних роликів будуть відключені від рекламної мережі. Платформа YouTube вже вносила зміни до правил монетизації відео. Причиною став нещодавній бойкот з боку рекламодавців, які були обурені тим, що їх оголошення з’являлися у екстремістських відео.

За оцінками аналітиків інвестиційного банку Nomura, бойкот рекламодавців обійдеться Google в 750 мільйонів доларів. Також компанія матиме додаткові видатки у розмірі 50 мільйонів доларів, якщо найме додаткових співробітників, які перевірятимуть контент перед завантаженням на YouTube.

ms.detector.media