ms.detector.media
MediaSapiens
video.intv.ua
13.06.2017 11:40
Українське посольство нагадало британському таблоїду, чий Крим
Українське посольство нагадало британському таблоїду, чий Крим
Українське посольство у Великобританії називає провокативним статтю британського таблоіда Daily Mail, який назвав незаконно окупований росіянами Крим частиною РФ.

Про це йдеться у Twitter посольства України у Великій Британії, пише Українська правда.

«Крим – це Україна. Попри провокаційний матеріал Daily Mail , це не досягне нічого і не допоможе Путіну збільшити кількість його фанів», - зазначили у Twitter.

Crimea is Ukraine.Despite the provocative @MailOnline article it achieves nothing&it would not assist Mr Putin in increasing his public fans pic.twitter.com/iDgSyKVecD

— Ukraine's Emb. to UK (@UkrEmbLondon) 13 июня 2017 г.

У наступному твіті посольства зазначається: «Ми нагадуємо Daily Mail  і всім кремлівським рупорам, що весь цивілізований світ запровадив санкції проти Росії, як покарання за захоплення Криму. І Британія була однією з перших країн, яка засудила закон Путіна, яким той «включив» територію до складу РФ», - сказано в коментарі.

«За українським законодавством, всі дії, які чинить російська влада на території тимчасово окупованого Криму, включаючи аеропорти та морські порти – є нелегальними», - додали в посольстві.

Раніше британське видання Daily Mail в одній з новин назвало Крим частиною Росії.

Росія в березні 2014 року після введення військ анексувала український Крим, організувавши «референдум» з його самовизначення. Самопроголошена кримська влада заявила, що 96,77% висловилися за приєднання Криму до Росії. 18 березня в Кремлі був підписаний так званий «договір» про прийняття до складу РФ Криму і Севастополя. Країни Заходу не визнають анексію Криму і ввели низку економічних санкцій проти РФ.

ms.detector.media