ms.detector.media
MediaSapiens
Кеті Гріффін, Голос Америки
01.06.2017 12:47
Ведучу CNN звільнили за відео з відрізаною головою Трампа
Ведучу CNN звільнили за відео з відрізаною головою Трампа
Відому американську ведучу гумористичного шоу Кеті Гріффін (Kathy Griffin) позбавили контракту з телекомпанією CNN за публікацію відео, у якому вона тримає щось, що нагадує відрізану голову президента США Дональда Трампа.

Про це пише RFE/RL.

Гріффін опублікувала відео у вівторок. Телекомпанія CNN назвала зображення «огидним та образливим» і оголосила у своєму акаунті у Twitter, що не запросить ведучу цього року на Таймс-сквер у Нью-Йорку, звідки жінка щорічно, починаючи з 2007 року, вела спецшоу разом з ведучим Андерсоном Купером (Anderson Cooper).

Унаслідок дій гумористки, казино у штаті Нью-Мексико скасувало її виступ, який мав відбутися 22 липня. Також компанія Squatty Potty,  що спеціалізується на виготовленні туалетного приладдя, призупинила рекламну кампанію, в якій бере участь екс-ведуча CNN. 

За словами генерального директора цієї компанії Боббі Едвардса (Bobby Edwards), «це було дуже недоцільно і суперечить основним цінностям, яких дотримується наша компанія».

«Я є прихильником свободи слова, але мені здається, що Кеті перейшла межу», - додав він. 

Сам Трамп відреагував на відео записом у Twitter, де написав: «Кеті Гріффін має бути соромно за свої дії. Мої діти, особливо мій 11-річний син Беррон (Barron), переживають важкі часи через це. Хвора!» 

Перша леді США Меланія Трамп заявила: «Для мене, як для матері, жінки, і простої людини, це фото є дуже тривожним. Зважаючи на ті жахи, які сьогодні трапляються у світі, фотографії такого роду є неправильними і змушують замислитися щодо психічного здоров’я людини, яка їх зробила». 

Гріффін у відповідь на шквал критики попросила вибачення, визнавши, що коротке відео вийшло «занадто небезпечним» та несмішним. 

I am sorry. I went too far. I was wrong. pic.twitter.com/LBKvqf9xFB

— Kathy Griffin (@kathygriffin) 30 мая 2017 г.

Нагадуємо, що у квітні ведучий Fox раптово пішов у відпустку після слів про Іванку Трамп, які, імовірно, мали сексуальний підтекст.

ms.detector.media