ms.detector.media
MediaSapiens
Screenshot
31.05.2017 10:32
Французький тенісист поцілував журналістку в прямому ефірі проти її волі - його зняли з турніру
Французький тенісист поцілував журналістку в прямому ефірі проти її волі - його зняли з турніру
Французький тенісист Максим Аму (Maxime Hamou) в прямому ефірі почав обнімати та цілувати журналістку телеканалу Eurosport TV Мелі Томас (Maly Thomas).

Під час Відкритого чемпіонату Франції з тенісу журналістка брала коментар у Максима Аму в прямому ефірі після його поразки у грі з уругвайським тенісистом Пабло Куевасом (Pablo Cuevas). Коли Мелі Томас намагалася поставити спортсену питання, він почав обнімати її і декілька разів поцілував в шию. На відео чути сміх оточуючих, які очевидно сприйняли вчинок тенісиста як жарт. Однак він не вгамовувася, хоча Мелі Томас неодноразово намагалася відійти від нього.

ICYMI: Maxime Hamou started kissing reporter Maly Thomas during a post-match interview on Eurosport while commies laughed #bizarre #rg17 pic.twitter.com/1I4RJLL5un

— Lynn Bee (@lynnlovestennis) 30 травня 2017 р.

Після ефіру Мелі Томас розповіла, що їй було дуже неприємно терпіти такі дії співбесідника і що якби інтерв'ю не транслювалося в прямому ефірі, то вона могла б ударити тенісиста.

Після інциденту Максима Аму позбавили акредитації на турнір «Ролан Гаррос». Також Французька федерація тенісу збирається розглянути його вчинок детальніше та, можливо, призначити додаткове покарання.

Телеканал Eurosport TV зажадав, аби тенісист вибачився перед їх працівницею. «Поведінка (Максима Аму - MS) була вкрай недоречною, і ми не виправдовуємо такий вчинок в будь-якому випадку. Мелі Томас - шанована журналістка, і ми були б раді, якби перед нею вибачилися», - йдеться в заяві каналу. Згодом в Instagram Максима Аму з’явився пост французькою мовою, в якому він пояснив свою поведінку «надлишок ентузіазму», який він в недоладний спосіб виразив, поцілувавши Мелі Томас. Спортсмен також вибачився, якщо образив чи шокував її.

Раніше у Франції трапився скандал через те, що ведучий одного з телеканалів Жан-Мішель Мер на очах у глядачів поцілував у груди танцівницю, яка брала участь у шоу.

ms.detector.media