ms.detector.media
MediaSapiens
Securly Blog
25.05.2017 10:05
Майже 75% британських дітей хочуть стати відеоблогерами - дослідження
Майже 75% британських дітей хочуть стати відеоблогерами - дослідження
Компанія First Choice опитала 1000 дітей віком від 6 до 17 років щодо того, якою вони хочуть бачити свою майбутню кар'єру.

Майже три чверті опитаних дітей розглядають кар'єру в галузі онлайн-відео, цитує дослідження The Sun. Вони хочуть бути ютюберами, влогерами чи блогерами. При цьому респонденти вказали, що для них важлива можливість займатися творчою діяльністю, слава та самовираження, і лише потім серед своїх пріоритетів вони назвали заробляння грошей.

Тільки кожен двадцять п'ятий респондент вказав, що хоче працювати в модельному бізнесі і кожен шостий хоче стати поп-зіркою. Найменш популярними виявилися професії юриста та письменника. Респонденти також сказали, що вони хотіли б вивчати в школі нові медіа та редагування відео замість традиційних предметів, таких як англійська мова та математика.

Нагадаємо, Фахівці Королівського товариства громадського здоров'я встановили, що Instagram є найгіршою соцмережею для психіки молоді. На верхівці складеного науковцями рейтингу як найбільш сприятливий ресурс опинився YouTube. За ним ідуть Twitter і Facebook.

ms.detector.media