ms.detector.media
MediaSapiens
Huffington Post
12.05.2017 13:50
Пости жінок в Instagram збирають майже в п'ять разів більше «лайків», ніж пости чоловіків - дослідження
Пости жінок в Instagram збирають майже в п'ять разів більше «лайків», ніж пости чоловіків - дослідження
Компанія HopperHQ проаналізувала більш ніж 1,2 мільйона фотографій в Instagram та з’ясувала цікаві тенденції у використанні цього дадатка.

Копанія HopperHQ володіє однойменними сервісом для аналітики та планування публікацій в Instagram. Дослідники компанії склала звіт про фільтри, хештеги та оптимальний час для публікацій.

Вони дійшли висновку, що зображення, оброблені за допомогою фільтру Gingham, отримують більше «лайків», ніж фото з накладеними іншими фільтрами. В будні дні найбільш вдалим часом для публікації HopperHQ вважає період 18:00—19:30. На вихідних оптимальний час для постів - 11 година ранку.

Також, згідно зі звітом, пости жінок збирають більше «лайків», ніж пости чоловіків. Фотографія, викладена жінкою, в середньому збирає 578 лайків, а чоловіком - майже в п'ять разів менше, близько 117 лайків.

Нагадаємо, нещодавно компанія Instagram повідомила про те, що місячна аудиторія популярного додатку перейшла позначку в 700 млн. активних користувачів. Також медіаплатформа Bloglovin назвала Instagram найефективнішою платформою для залучення аудиторії.

ms.detector.media