ms.detector.media
MediaSapiens
Engadget
03.05.2017 17:00
YouTube тестує новий інтерфейс зі спрощеним меню та чорним дизайном
YouTube тестує новий інтерфейс зі спрощеним меню та чорним дизайном
Компанія Google запустила прев’ю-версію нового дизайну для сайту YouTube.

Дизайн платформи виконали в стилі концепції Material Design. Його максимально спростили, прибравши всі відволікаючі елементи, пише The Verge. Керівник UX-напрямку Фред Гілберт (Fred Gilbert) розповів, що мета змін - перенести фокус на відео і не заважати користувачам насолоджуватися улюбленим контентом. Іконки роликів зробили більшими, колір посилань із синього перетворився на чорний, а панель навігації в лівій частині екрана стала меншою. Material Design був обраний фірмовим стилем компанії Google ще в 2014 році. Мобільна версія YouTube вже працює в такому дизайні.

 

Також в новому інтерфейсі додали чорну тему оформлення YouTube. За задумом дизайнерів, вона буде корисною при перегляді відео в умовах слабкого освітлення. Активувати новий інтерфейс можна за адресою youtube.com/new. Увімкнути «нічний режим» можна клацнувши по своїй іконці в правому верхньому куті екрану та обравши з меню відповідний пункт.

 

Нагадаємо, компанія YouTube запустила свій сервіс онлайн-телебачення в п'яти найбільших містах США. Сервіс YouTube TV коштує $35 в місяць і транслює ефір більше сорока популярних телеканалів. Серед них - ABC, Fox, CBS, NBC, CW, Disney, SyFy, ESPN. Однією підпискою можуть користуватися одразу шість осіб, але одночасно дивитися стрім можна лише з трьох девайсів.

 

ms.detector.media