ms.detector.media
MediaSapiens
rosgsm.ru
23.03.2017 10:35
Microsoft оснастить Word штучним інтелектом
Microsoft оснастить Word штучним інтелектом
Компанія Microsoft заявила про те, що у новому Word з пакету Office 365 з'явиться панель «Коректор», в роботі якої застосовується технологія штучного інтелекту.

Про це йдеться в офіційному блозі компанії.

Як відзначає компанія, використання штучного інтелекту дозволить не тільки виправляти помилки, але і давати рекомендації щодо покращення стилістики тексту. 

Панель «Коректор» працює подібно до звичної функції «Правопис», що виправляє орфографічні і пунктуаційні помилки, а також відображає список пропозицій з поліпшення стилю. 

Нова панель прийшла на зміну стандартної панелі перевірки орфографії і викликати її можна також натисненням на F7 або з контекстного меню до підкресленого слова. «Потенційні граматичні помилки Word підкреслює подвійною синьою лінією, а стилістичні недоліки — жовтим пунктиром. Крім пропозицій щодо заміни слів у «Коректорі» для наочності цілком наводяться проблемні пропозиції, а також супутні правила граматики і пунктуації», - наголошується в блозі компанії.

Нагадуємо, що раніше компанія Microsoft представила патент, який описує сканер відбитків пальців, вбудований безпосередньо в екран смартфона. 

ms.detector.media