ms.detector.media
MediaSapiens
Google Blog
16.03.2017 15:55
Google запустила сервіс, який допоможе батькам контролювати смартфони дітей
Google запустила сервіс, який допоможе батькам контролювати смартфони дітей
Компанія Google створила сервіс Family Link, який допоможе батькам контролювати Android-смартфони їхніх дітей.

За допомогою сервісу батьки зможуть створювати для дітей, які молодше 13 років, облікові записи Google та матимуть над ними повний контроль, йдеться в офіційному блозі компанії. Вони зможуть обирати які програми використовуватимуть діти, моніторити тривалість використання мобільних пристроїв, встановлювати обмеження часу на використання пристрою, керувати налаштуваннями «Безпечного пошуку» для Google.

Додаток також дозволяє приховувати в Google Play Store контент, який не підходить для них за віковими обмеженнями та фільтрувати відеоролики в додатку YouTube Kids. Також через Family Link батьки зможуть скидати пароль облікового запису Google дитини, змінювати налаштування активності для облікового запису та бачити місце розташування мобільного пристрою дитини.

Family Link зараз доступний на умовах раннього доступу за запрошеннями в США. Окрім того, необхідно, аби мобільний пристрій дитини працював під керуванням ОС Android 7 Nougat.

Нагадаємо, раніше компанія Facebook запустила портал для батьків, який покликаний допомогти батькам зорієнтувати своїх дітей в користуванні соцмережами. На думку видання TechCrunch, таким чином соцмережа намагається захопити більшу частку молодих користувачів. 

ms.detector.media