ms.detector.media
MediaSapiens
www.mobilemarketing.com.ua
02.03.2017 09:43
75% підлітків готові відмовитися від функції дзвінків заради месенджерів – AdPro
75% підлітків готові відмовитися від функції дзвінків заради месенджерів – AdPro
75% підлітків готові відмовитися від функції дзвінків заради месенджерів.

Про це на конференції Uadigital, що пройшла в Києві 28 лютого, заявила Анна Шевченко, CRM & MA Leader компанії AdPro.

Вона розповіла, що користувачам смартфонами підліткового віку запропонували обрати найбільш зручну для них функцію – звичайні телефонні дзвінки чи месенджери. 76% з опитуваних зазначили, що писати повідомлення їм значно зручніше, ніж телефонувати. На питання, чи готові вони взагалі відмовитися від дзвінків заради месенджерів, 75% опитуваних відповіли ствердно.

«Міленіали – люди, що народилися на межі тисячоліть і мали діджитальне дитинство із планшетом у руках, не люблять телефонувати та отримувати дзвінки, вони чатяться, хочуть самі обирати час для спілкування. І месенджери для них – найзручніший спосіб комунікації», – додала Анна Шевченко.

За її словами, до топ-15 додатків, які українці (18-45 років) завантажують на смартфони, входять три месенджери: Viber мають на своїх телефонах 95% користувачів, Skype – 37%, а Facebook Messenger – 27%. 

Нагадуємо, що восени минулого року Міжнародна правозахисна організація Amnesty International склала рейтинг захищеності месенджерів від несанкціонованого доступу до переписки користувачів. Автори доповіді оцінювали месенджери за рядом критеріїв, пов’язаних із безпекою, за 100-бальною шкалою. Найвищі оцінки — по 73 бали — отримали Facebook Messenger та WhatsApp. Другу та третю позицію розділили iMessage, FaceTime та Telegram, що набрали по 67 балів. 

ms.detector.media