ms.detector.media
MediaSapiens
xakep.ru
22.02.2017 13:18
У месенджері WhatsApp з'явився аналог Stories
У месенджері WhatsApp з'явився аналог Stories
У месенджері WhatsApp з'явилася нова функція «Статус», яка стала аналогом «Історій» у Snapchat, Instagram і «ВКонтакте».

Про це пише 4pda.

Фотографії, відео або анімовані зображення будуть знаходитися поряд з іменем користувача і замінять шаблони «Готовий спілкуватися», «На зв'язку», «Зайнятий». Подібні статуси будуть автоматично видалятися через 24 години після публікації.

При цьому, статуси кодуватимуться за допомогою end-to-end шифрування, як і у випадку із звичайними повідомленнями в месенджері. У «Статусі» реалізовано безліч гнучких налаштувань, включаючи можливість вибору, кому показувати опубліковані матеріали, а хто залишиться в невіданні щодо занять користувача.

Щомісячна аудиторія WhatsApp становить 1,2 мільярда людей, а щодня користувачі пересилають один одному 60 мільярдів повідомлень, включаючи 3,3 мільярда фотографій, 760 мільйонів відео і 80 мільйонів GIF-анімацій. 

Нагадуємо, що раніше розробники месенджера WhatsApp додали функцію двофакторної аутентифікації для всіх користувачів для Android, iOS та Windows Phone.

ms.detector.media