ms.detector.media
MediaSapiens
VentureBeat
10.02.2017 12:50
WhatsApp зробив функцію двофакторної аутентифікації доступною для всіх
WhatsApp зробив функцію двофакторної аутентифікації доступною для всіх
Розробники месенджера WhatsApp додали функцію двофакторної аутентифікації для всіх користувачів для Android, iOS та Windows Phone.

Для того, аби активувати функцію, необхідно відкрити налаштування месенджера і вибрати в меню «Акаунт» відповідну опцію, пише VentureBeat.

Якщо користувач активував функцію, йому треба буде вводити шестизначний пароль кожного разу при вході в обліковий запис з нового пристрою. Також користувач може вказати email-адресу для відновлення доступу - на випадок, якщо забуде код доступу.

WhatsApp запустив тестування функції двофакторної аутентифікації в листопаді 2016 року. У квітні 2016 року розробники додали в месенджер функцію end-to-end-шифрування. Нагадаємо, Міжнародна правозахисна організація Amnesty International назвала WhatsApp та Facebook Messenger найбільш захищеними месенджерами.

Як писав MediaSapiens, при виборі месенджера експерти з цифрової безпеки радять звертати увагу, де розташовані сервери компанії, як шифрується комунікація та яка практика в цій компанії щодо розкриття інформації.

ms.detector.media