ms.detector.media
MediaSapiens
The New York Times
27.01.2017 09:48
Головний радник Трампа порекомендував ЗМІ прикусити язика
Головний радник Трампа порекомендував ЗМІ прикусити язика
Головний радник президента США Стівен Беннон (Stephen K. Bannon) в інтерв'ю газеті The New York Times заявив, що американські ЗМІ мають відчувати сором та приниження, тому що вони не зуміли правильно передбачити результати президентської кампанії.

Він також неодноразово описував ЗМІ як «опозицію» до нинішньої адміністрації. «ЗМІ повинні відчувати сором і приниження, вони повинні заткнутися і хоч трохи послухати (keep its mouth shut and just listen for a while)», - сказав Стівен Беннон газеті The New York Times.

«Я хочу, щоб ви процитували це.  ЗМІ тут опозиційна сторона. Вони не розуміють цю країну. Вони до сих пір не розумію, чому Дональд Трамп є президентом Сполучених Штатів», - також зазначив радник.

Газета The New York Times відзначила, що ці коментарі з'явилися на тлі високої напруженості між ЗМІ та адміністрацією президента через суперечки щодо кількості людей, які прийшли на інавгурацію Дональда Трампа. Газета також пояснила, що звернулася за коментарем до Стівена Беннона за підсумками перших днів роботи нового прес-секретаря Білого дому Шона Спайсера, якого журналісти викрили в наданні неправдивої інформації.

ms.detector.media