ms.detector.media
MediaSapiens
25.01.2017 09:25
До 26 січня - прийом заявок на тренінг із створення роликів для соціальних мереж від «Голос місцевих ЗМІ»
До 26 січня - прийом заявок на тренінг із створення роликів для соціальних мереж від «Голос місцевих ЗМІ»
Фундація Томсон та ГО “Міжнародний Інститут регіональної преси та інформації”, за підтримки ЄС, запрошують журналістів регіональних телеканалів та онлайн видань на три-денну менторську сесію із створення роликів для соціальних мереж. Тренінг пройде 6 – 8 лютого в Дніпрі.

Під час триденного навчання учасники з різних регіонів працюватимуть у командах, зніматимуть нові історії та монтуватимуть їх із відео-матеріалами з попередніх тренінгів, порівнюючи можливості для працевлаштування та доступного житла для переселенців у двох регіонах (в Дніпрі та Одесі, Харкові, Запоріжжі, Києві, Чернівцях, Івано-Франківську, Полтаві, Вінниці, Львові та інших областях). Відео ролики публікуватимуться у спів-авторстві. Ви можете переглянути ролики з попереднього тренінгу в Києвітут.

Для участі у менторській сесії, заповніть онлайн форму до 26-го січня, четвер. Журналісти, які брали участь у 5-ти денних тренінгах проекту «Голос місцевих ЗМІ» для телевізійників заохочуються до участі.

Організатори забезпечують проживання  у  готелі, харчування та відшкодовують вартістьпроїзду (автобусом та потягом, 2-го класу, купе). 

За більш детальною інформацією звертайтеся до команди проекту «Голос місцевих ЗМІ», Олексія Солдатенка за телефоном  050 323 14 30 або електронною поштою:  сontact@regionalvoices.eu

ms.detector.media