ms.detector.media
MediaSapiens
ondownwind.com
20.01.2017 15:22
Galaxy Note 7 вибухали через нестандартні розміри акумуляторів – WSJ
Galaxy Note 7 вибухали через нестандартні розміри акумуляторів – WSJ
Компанія Samsung завершила розслідування вибухів смартфонів Galaxy Note 7 і встановила, що причиною були нестандартні розміри батарей пристроїв.

Про це пише The Wall Street Journal.

За словами джерел видання, нестандартні розміри акумуляторів пристроїв призводили до перегріву, в деяких же випадках вибухи відбувалися через помилки при виробництві батарей.

Згідно зі звітом компанії, який буде опубліковано в понеділок, нестандартний розмір акумуляторів, які були випущені Samsung SDI призводили до того, що вони некоректно працювали в смартфонах. Крім того, під час виробництва акумуляторів компанією ATL були порушені умови виробничого процесу.

У жовтні MediaSapiens писав про те, що компанія Samsung вирішила тимчасово призупинити випуск своїх флагманських смартфонів Galaxy Note 7 після повідомлень про те, що деякі з замінених пристроїв загорілися під час використання. За словами представника компанії, який побажав залишитися невідомим, компанія співпрацює з комісіями з безпеки з Південної Кореї і США. 

Раніше повідомлялося, що компанія  припинила поставки Galaxy Note7 та закликала швидше обміняти ці смартфони через загрозу вибуху. Після цього в компанії випустили оновлення, що виключає перегрів Galaxy Note 7. Та, попри це, користувачі знову поскаржилися на проблеми з акумуляторами. 

Пізніше стало відомо, що вкористувач смартфона з нової партії отримав травми пальців через вибух Galaxy Note 7, постраждав також ноутбук, від якого заряджають пристрій. 9 жовтня стало відомо про самозаймання третього заміненого смартфона. 

Крім того, літак Delta Airlines рейсу DL138, який здійснював політ з Детройта в Амстердам, був змушений здійснити незаплановану посадку в Великобританії після того, як планшет Samsung загорівся і задимів салон літака.

Навесні MediaSapiens писав, що Samsung розробляє власну візуальну соціальну мережу Waffle, що може стати конкурентом Instagram. Waffle дозволить створювати спільні колажі, розміщувати  свої фото і додавати до них зображення та підписи.

ms.detector.media