ms.detector.media
MediaSapiens
Bird in Flight
18.01.2017 12:48
Співробітницю окружного департаменту освіти у США звільнили через жарти над учнями у Twitter
Співробітницю окружного департаменту освіти у США звільнили через жарти над учнями у Twitter
Кеті Неш зверталу увагу учнів на помилки, які ті допускали при спілкуванні з акаунтом департамента освіти штату Меріленд.

Про це пише Bird in Flight.

33-річна Кеті Неш, SMM-спеціаліст у департаменті освіти округу Фредерік штату Меріленд, була звільнена через те, що публічно жартувала у Twitter над учнями, які писали з помилками. 

5 січня 2017 року, в перший навчальний день нового семестру, один зі школярів звернувся до акаунта департаменту в Twitter з проханням влаштувати вихідний на наступний день. При цьому слово «завтра» («tomorrow») він написав з помилками («tammarow»). Неш, яка відповідала за ведення цього акаунта, запитала користувача, як у такому разі він навчиться правильно писати слово «завтра».

Відповідь Неш зібрала більше тисячі ретвітів, після чого керівництво департаменту винесло дівчині догану, заборонивши жартувати над учнями. Неш певний час продовжувала, а тоді отримала повідомлення про розірвання контракту. 

Коментуючи своє звільнення, американка зізналася, що просто шукала можливість посилити взаємодію зі школярами, як вчинив би будь-який менеджер соцмедіа. 

Нагадуємо, що раніше Twitter заблокував акаунт мільйонера Мартіна Шкрелі за образу журналістки Лорен Дуки. 

ms.detector.media