ms.detector.media
MediaSapiens
Джерело: Влад Леготкін, Вконтакте
18.01.2017 10:12
Кількість відвідувачів «ВКонтакте» в Україні досягла рекордної позначки - 15 мільйонів на добу
Кількість відвідувачів «ВКонтакте» в Україні досягла рекордної позначки - 15 мільйонів на добу
«ВКонтакте» зросла на мільйон в Україні.

Про це повідомив у своєму дописі прес-секретар «ВКонтакте» Влад Леготкін, посилаючись на дані Liveinternet за грудень 2016 року та січень 2017 року: «Окремі мас-медіа цілий рік лякали заголовками, ніби VK втрачає популярність в Україні. Проте за останній рік ми виросли ще на один мільйон, а в січні впевнено підвищуємо рекордну позначку».

У січні 2014 року середньодобова кількість унікальних відвідувачів ВКонтакті з України була на рівні 12 мільйонів — і з кожним роком ця цифра постійно збільшувалася на один мільйон, додав Леготкін. 

Він також зазначив, що весь попередній рік став дуже важливим і насиченим для «ВКонтакте»: «Ми повністю перейшли на новий дизайн в настільній версії сайту, представили розумну стрічку новин, що враховує інтереси людини, додали можливість відправки голосових повідомлень, запустили тестування стримінгової платформи для ігрових трансляцій, а також представили експериментальний фотододаток Vinci, що використовує можливості нейронних мереж, і мобільний додаток для прямих трансляцій VK Live, який скоро з'явиться на Android і вже доступний для пристроїв на iOS».
 
Нагадуємо, що в серпні 2016 «Вконтакте» вперше за 10 років запровадив новий дизайн сайту соцмережі.
ms.detector.media