ms.detector.media
MediaSapiens
The Political Insider
12.01.2017 10:45
Трамп відмовився відповідати на питання репортера CNN та назвав телеканал «фейковими новинами»
Трамп відмовився відповідати на питання репортера CNN та назвав телеканал «фейковими новинами»
На своїй першій прес-конференції, обраний президент Дональд Трамп відмовився відповідати на питання від кореспондента CNN Джима Акости (Jim Acosta), назвавши телеканал «фейковим».

«Ваша організація жахлива», - вигукнув Трамп після того, як репортер CNN спробував поставити йому питання. «Я не дам вам можливості поставити питання. Ви - фейкові новини», - цитує Politico.

Згодом репортер Джим Акоста повідомив, що прес-секретар Білого дому Шон Спайсер погрожував вигнати Акосту з конференції, якщо він спробує поставити ще одне питання.

Після конференції канал CNN випустив офіційну заяву, в якій став на захист оприлюдненої раніше інформації про секретний звіт щодо Дональда Трампа та показав відмінності між своєю публікацією та BuzzFeed.

Нагадаємо, канал CNN з посиланням на власні джерела серед американських чиновників опублікував новину про те, що в у російських спецслужб може бути компрометуюча інформація про Дональда Трампа особистого та фінансового характеру.

Згодом сайт BuzzFeed оприлюднив цю доповідь повністю. Документ заснований на даних колишнього співробітника спецслужб, який стежив за Трампом під час його візиту до Москви в 2013 році. Зокрема у доповіді стверджується, що російські спецслужби прослуховували номер в готелі Ritz Carlton, куди Трамп запрошував секс-працівниць. Британський еротичний журнал Penthouse оголосив про винагороду в 1 мільйон доларів за це відео.

ms.detector.media