ms.detector.media
MediaSapiens
31.12.2016 18:00
MediaSapiens вітає читачів із Новим роком!
MediaSapiens вітає читачів із Новим роком!
2016 рік був направду роком контроверсійним. Реальність дійсно має здатність виглядати по-різному - бо все залежить від кута, під яким ми її споглядаємо.

Але, здається, ще ніколи досі (або ж це не було настільки очевидним і помітним раніше) ми так не губилися у незліченних інтерпретаціях цієї реальності. 2016 - це рік постправди, а в результаті - часто втрати землі під ногами. «Нічого правдивого й усе можливе» - якщо коротко про нього.

Редакція MediaSapiens щиро бажає своїм читачам віднайти втрачені основи. Завжди сприймати інформацію критично, але заразом відновити колишні чи сформувати нові ідеї та цінності, що дозволять створювати надбудови - а отже рухатися вперед як особистості. Іншими словами - ставте під сумнів, але нехай у вашому житті завжди будуть такі речі, у яких вам ніколи не доведеться сумніватися.

Ми хочемо вірити, що 2017 стане роком світла і постпостправди - тобто - правди.

Будьте щасливі та якомога більше практикуйтеся у мистецтві мріяти, бо найкраще в цьому світі створене аж ніяк не реалістами. Як пише колишня офіціантка і сучасна авторка семи бестселлерів Барбара Шер, «воно є результатом праці тих сміливців, які наважилися пильно придивитися до своїх бажань і дати їм коней у дорогу». Або півнів:)

ms.detector.media