ms.detector.media
MediaSapiens
Periscope
29.12.2016 17:00
Twitter запускає новий формат відеотрансляцій Periscope з кутом огляду 360°
Twitter запускає новий формат відеотрансляцій Periscope з кутом огляду 360°
Сервіс прямих відеотрансляцій Periscope, який належить компанії Twitter, запускає підтримку відеотрансляцій з кутом огляду 360°.

Перший запис 360°-відео можна проглянути тут. Дивитися відеотрансляції Periscope нового типу може кожен, але проводити ці трансляції поки може лише обмежене число обраних партнерів сервісу. Коли ця можливість стане доступною для всіх бажаючих розробники поки не уточнюють, пише The Verge.

«У Facebook планують запустити 360-градусні відеотрансляції тільки в найближчі місяці. Facebook на разі є основним конкурентом Periscope», - пише видання. The Verge також відзначає, що останнім часом багато користувачів пішли з  Periscope на Facebook або залучити більше глядачів для свого відеоконтенту. Через запуск нового формату відеотрансляцій Periscope, скоріше за все, намагається посилити власні позиції та призупинити відтік користувачів. 

Функція відеотрансляційFacebook Live була запущена у квітні цього року і з тих пір отримала широке застосування в мережі. Так, наприклад, відеострім зі стрілянини в Далласі цього літа набрав більше трьох мільйонів переглядів. 

ms.detector.media