ms.detector.media
MediaSapiens
The Daily Dot
17.12.2016 09:20
The Washington Post зробила додаток для автоперевірки твітів Дональда Трампа
The Washington Post зробила додаток для автоперевірки твітів Дональда Трампа
Репортер The Washington Post Філліп Бамп (Philip Bump) опублікував додаток до браузера Chrome під назвою RealDonaldContext.

Розширення автоматично проводить факт-чекінг твітів обраного президента США Дональда Трампа. Як пише The Washington Post, головна мета цього плагіну - дати більше контексту словами Трампа. Команда активно працює над проектом і зараз намагається оперативно додавати інформацію по останні записи.

Журналісти перевіряють не усі твіти, а тільки ті, які потребують додаткової уваги. Плагін відображає біля дописів трампа замітки із поясненнями від The Washington Post, в яких пояснюється які деталі обраний президент упустив або інтерпретував неправильно.

Творці проекту зазначають, що він поки перебуває на ранній стадії та не є ідеальним. Однак на їхню думку, це розширення дасть читачам можливість побачити більше інформації по темі і зменшить час на пошуки спростувань.

Нагадаємо, фахівці розвідки та оборони США нещодавно висловили стурбованість твітером Дональда Трампа.  На їх думку, іноземні служби вже використали інформацію з Twitter Дональда Трампа, аби проаналізувати його особливості поведінки та звички та сформувати попередні прогнози щодо роботи уряду під керівництвом Трампа.

ms.detector.media