ms.detector.media
MediaSapiens
Deutsche Welle
14.12.2016 10:35
IBM створить у США 25 тисяч робочих місць протягом чотирьох років
IBM створить у США 25 тисяч робочих місць протягом чотирьох років
Американська компанія-технологічний велетень IBM планує створити у Сполучених Штатах Америки 25 тисяч нових робочих місць протягом наступних чотирьох років.

Про це повідомила глава компанії Вірджинія Рометті у своїй статті для газети USA Today, опублікованій у вівторок, 13 грудня, пише Deutsche Welle.

Рометті повідомила, що лише у 2017 році IBM створить шість тисяч робочих місць. Крім того, у 2017-2020 роках компанія планує інвестувати один мільярд доларів в навчання та підвищення кваліфікації своїх співробітників. «Ми наймаємо нових людей, оскільки характер роботи змінюється, саме тому так багато з цих вакансій важко заповнити», - написала у своїй статті глава IBM.

Стаття Рометті з'явилась напередодні зустрічі новообраного президента США Дональда Трампа з керівниками низки великих технологічних компаній США, яка відбудеться у середу, 14 грудня.

Очікується, що у цій зустрічі, на якій, зокрема, обговорюватиметься питання створення в США нових робочих місць - однієї з ключових обіцянок Трампа під час виборчої кампанії - візьмуть участь засновник Amazon Джефф Безос, керівник Apple Тім Кук, гендиректор Microsoft Сатья Наделла, співзасновник Google Ларрі Пейдж та засновник Tesla і SpaceX Ілон Маск.

Минулого року MediaSapiens писав про те, що американська IBM розірвала відносини з однією з найбільших російських IT-компаній «Ланіт», з якою співпрацювала понад 20 років.  
ms.detector.media