ms.detector.media
MediaSapiens
Скрін-шот События
13.12.2016 11:55
Телеканал «Україна» розповів про корову, «собачок» та «котиків» Ляшка
Телеканал «Україна» розповів про корову, «собачок» та «котиків» Ляшка
«Україна» подарувала Олегу Ляшку на день народження піар-матеріал про його подарунки.

3 грудня, у день, коли народилися Григорій Сковорода, Степан Рудницький та Оззі Осборн, «События» на телеканалі «Україна» розповідають про день народження Олега Ляшка. Інформаційний привід у каналу солідний: однопартійці подарували лідеру «Радикальної партії» корову.

Народний депутат у діловому костюмі залазить у повний сіна причіп вантажівки. У причепі - корова з рожевим бантиком, її звати Смерека. «Найкраща українська корова», - заявляє Олег Ляшко, ледь стримуючи радісну посмішку. Проте подарунок все ж вирішує віддати. Смерека поїде до «сім'ї переселенців, семеро дітей[...] Буде годувати наших діточок із Донбасу і все буде добре, да, моє сонечко», - запитує політик у корови, не забуваючи погладжувати її двома руками.

Проте на цьому «подарунок» «України» не вичерпується і журналісти продовжують розмову про альтруїзм нардепа: «Взамен Ляшко попросил другой подарок — помочь бездомным животным. У нардепа дома живут две дворняги: Квитка из приюта и Шахтарик, подобранный на улице». А на завершення тут ще й цитують Facebook лідера «Радикальної партії», у ньому він закликає «зробити йому подарунок» та «погодувати бездомних собачок і котиків».

Ми ж нагадаємо, що спроба завести корову до Верховної Ради стала однією з перших епатажних витівок  Олега Ляшка. Навіть легендарні вила та цілування «святої української земельки» були лише через рік. Наразі, відповідно до опитування соціологічної групи «Рейтинг», Олега Ляшка президентом хочуть бачити 9.9% українців.

Детальніше про це та, як «Україна» перетворила Яценюка на тричі героя безвізу, а «Інтер» і «1+1» визнали, що їх новини не перевірені, читайте на MediaSapiens «Адепти Опоблоку, парад президентів та корова Ляшка. Моніторинг теленовин 28 листопада - 3 грудня 2016 року».

ms.detector.media