ms.detector.media
MediaSapiens
thetechinfogroup.com
07.12.2016 12:30
Samsung розробила додаток для боротьби зі страхами за допомогою віртуальної реальності
Samsung розробила додаток для боротьби зі страхами за допомогою віртуальної реальності
Канадський підрозділ компанії Samsung випустив додаток для окулярів віртуальної реальності Gear VR, що отримав назву #BeFearless.

Про це пише 4pda

Додаток дозволяє боротися зі страхами за допомогою віртуальної реальності, не піддаючи себе ризику. На даний момент можна побороти страх висоти, публічних виступів, стрибків у воду, але незабаром Samsung обіцяє розширити «бібліотеку страхів». 

«Ми прагнемо того, щоб вносити зміни у наше життя, і вважаємо, що захоплююче занурення у віртуальну реальність за допомогою #BeFearless може розширити можливості кожного з нас», - розповів Марк Чайлдс, директор з маркетингу канадського підрозділу Samsung.

Нагадуємо, що на початку цього року у компанії Facebook відкрився відділ з вивчення соціальних взаємодій у віртуальній реальності.

Як писав MediaSapiens, cоціальна мережа Facebook планує до 2025 року створити «телепортуючий» пристрій, за допомогою якого користувачі зможуть відчувати реальні відчуття в віртуальному світі. Про плани компанії «фактично створити телепорт» до 2025 року заявив технічний директор Facebook Майк Шрепфер. «Facebook хоче створити пристрій, який дозволить вам опинитися там, де ви хочете, з тим, з ким ви побажаєте, незалежно від географічних кордонів», - цитує Business Insider його виступ у вівторок перед відкриттям щорічної технологічної конференції Web Summit в Дубліні.

Також ми писали про те, чому світові медіа так полюбили формат 360 (сферична зйомка, кут огляду якої складає 360 градусів). Першими застосували цю технологію у подачі контенту The New York Times (пам'ятаєте Snow fall?) на початку 2016. 

ms.detector.media