ms.detector.media
MediaSapiens
1ul.ru
27.11.2016 10:28
У Швеції створили легкий спосіб видалитися з мережі
У Швеції створили легкий спосіб видалитися з мережі
В інтернеті з’явився додаток deseat.me, що дозволяє швидко видалитися одразу зі всіх сервісів, у яких ви зареєстровані.

Про це пише Platforma.

Розробники зі Швеції Вілле Дальбо та Лінус Уннебек запустили послугу deseat.me, за допомогою якої можна легко та швидко знищити свої акаунти на всіх можливих сайтах та сервісах. Щоправда, це працює тільки з поштою Gmail. Для цього користувачу потрібно залогінитися за допомогою Google-акаунта, а сервіс автоматично збере всі профілі, підключені до цієї пошти і запропонує зберегти їх або видалити. Якщо ви не передумали видалятися, то deseat.me перенаправить вас на відповідну сторінку в кожному з вибраних сервісів. 

«Конфіденційність та безпека даних - це те, що ми вважаємо надзвичайно важливим. Ось чому ми створили цей сервіс, - стверджують автори веб-додатку. - Єдина інформація, яку ви нам повідомляєте - це які саме акаунти ви хочете видалити».

Раніше MediaSapiens писав естонський стартап Jobbatical, що стрімко набирає популярність. Він дозволяє людям знаходити роботу по всьому світу терміном на рік. Jobbatical займається питаннями підбору співробітників, переїзду та ін. Надання цих послуг безкоштовне для шукачів роботи - за них сплачують компанії. 

ms.detector.media